Skip to main content

Vloerenboulevard is gelegen achter het Parkstad Limburg stadion in Kerkrade.  

Vloerenboulevard bestaat uit een unieke samenwerking van bedrijven, gespecialiseerd in woongenot en verenigd op één locatie. Wij bieden industriële vloeren en natuurproducten. Enkele industriële producten zijn Troffelvloeren, Gietvloeren, Epoxyvloeren en Vloerencoatings. Onze natuurproducten bestaan uit Linoleum, Parket, Bamboe en Natuursteenvloeren.

Daarnaast verkopen wij ook keramische tegels, tapijt,  pvc– , grind-, en laminaatvloeren. Voor toebehoren zoals ondervloeren, vloerverwarming, plinten en profielen kunt u ook bij ons terecht.

Bent u opzoek naar klassieke, romantische of een moderne en strakke vloer, wij bieden veel verschillende mogelijkheden. Naast het advies geven over het juiste materiaal voor uw woning, geven wij u ook advies over de juiste kleur en over het onderhoud van de desbetreffende vloer. Uw vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning waardoor het van belang is dat u de juiste keuze maakt.

Wij kunnen u advies geven op het gebied van alle denkbare vloeren. Van een tegelvloer voor de badkamer of een design vloer met betonlook voor in de woonkamer. Laat u adviseren door onze experts over het reinigen en onderhouden van uw vloer. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze legservice.

Dankzij onze gezamenlijke expertise kunnen wij u informeren en adviseren over de juiste vloeren. Bekijk ons ruime assortiment.
U kunt een kijkje komen nemen bij ons of neemt u gerust contact op voor meer informatie.

Neem contact met ons op